Splošni pogoji

Splošni pogoji2018-08-21T23:06:56+00:00

Spletna stran www.nasvetzaizlet.net je informativne narave, ki je bila ustvarjena z namenom posredovanja informacij v obliki spletnega bloga.

Vsa ponudba posredovana na spletnem portalu nasvetzaizlet.net je izključno informativne narave, ki popotnikom olajša izbiro in prihrani čas z iskanjem primerne ponudbe in informacij za načrtovanje krajšega izleta ali daljšega potovanja.

Ustvarjalci ne prevzemamo nobene odgovornosti za točnost podatkov in za vsakršno škodo, ki bi bila uporabniku povzročena zaradi objave vsebine na naši spletni strani. Za vso uporabljeno vsebino  na naši spletni strani je odgovoren uporabnik.

Seveda, pa je v našem interesu posredovanje zanseljivih in uporabnih vsebin, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornost za njihovo celovitost. Pridružujemo si pravico do sprememb, dodajanja in odstranitve vsebin na naši spletni strani brez predhodnega opozorila, za kar tudi ne prevzemamo odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

Ustanovitelj spletne strani ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi bila povzročena ali bila povezana z uporabo vsebin spletne strani www.nasvetzaizlet.net , pa tudi za nezmožnost uporabe informacij na spletni strani ter za pomanjkljivosti v vsebini.

Z uporabo spletne strani www.nasvetzaizlet.net uporabnik potrjuje, da je seznanjen z zgoraj napisanimi pogoji ter se z njimi tudi strinja.