BARCELONA! POVRATNE LETALSKE KARTE IZ BENETK ŽE ZA 44€!

BARCELONA! POVRATNE LETALSKE KARTE IZ BENETK ŽE ZA 44€!

Odlična ponudba povratnih letalskih vozovnic v mesecu novembru iz Benetk v Barcelono že od 44 € naprej (povratna letalska vozovnica). Španski temperament, Gaudijeve umetnine, nogomet, tapasi in še več ponuja to čudovito mesto.

INFORMACIJE O POTOVANJU

IZBIRA TERMINA IN NAKUP LETALSKE VOZOVNICE

TERMIN CENA
28.11.2018 – 02.12.2018 44 € NAKUP
20.11.2018 – 25.11.2018 49 € NAKUP
21.11.2018 -26.11.2018 50 € NAKUP

Za nakup letalskih vozovnic izberite izmed zgoraj navedenih terminov ter sledite povezavi. Preusmerilo vas bo ponudnika, kjer še enkrat pvererite vse podatke nato pa potrdite nakup.

V primeru da termin in cena ne ustrezata vašim zahtevam lahko ugodno ponudbo letalskih kart po vsem svetu preverite tudi TUKAJ.

NEKAJ NASVETOV KAJ SI OGLEDATI NA POTOVANJU

  • La Rambla – Najbolj znana ulica v centru Barcelone, kamor zaide vsak turist. La rambla je polna stojnic s suvenirji, kavarn, restavracij kjer lahko poskusite paello, tapase ali drugo okusno Špansko kulinariko. Na ulici je tudi precej uličnih umetnikov in je zagotovo vredna ogleda.

  • Park Guell – Mestni park v Barceloni, ki so ga po načrtih katalonskega arhitekta Antonija Gaudíja zgradili med letoma 1900 in 1914.Park je bil sprva mišljen kot del nadstandardne soseske, ki jo je zasnoval arhitekt Eusebi Güell, Gaudíjev največji podpornik in oboževalec odtod tudi ime parka. Danes je to park poln pisanih kontrastov, primeren za sprehod od koder se lepo vidi celotno Barcelono.

  • Sagrada Familia – velja za enega najbolj univerzalnih znamenj mesta in njegove identitete poleg ostalih arhitekturnih Gaudijevih presežkov ter nogometa. Sagrada Familia pripoveduje zgodbo o Kristusovem življenju in o moči vere. Moč vere, preslikana v dokončanje te neverjetne cerkve, pa predstavlja tudi poklon njenim sodobnim graditeljem, njihovi volji in prizadevnosti, da izpolnijo sanje enega največjih genijev umetnosti in arhitekture, katalonskega arhitekta Antonija Gaudíja

  • Olimpijski stadion – stadion, na katerem so leta 1992 potekale poletne olimpijske igre. Danes se na njem odvijajo razni koncerti in druge športne in kulturne prireditve. Ob stadionu je tudi športni muzej, posvečen takratnim olimpijskim igram.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

ISKALNIKI LETALSKIH VOZOVNIC

ISKALNIKI NASTANITVE V HOTELU

ISKALNIKI NASTANITVE V HOSTELU

ISKALNIKI PRIVAT NASTANITVE

ISKALNIKI KAMPOV PO HRVAŠKI IN EVROPI

PREVOZNI TRANSFERJI

NAJEM AVTOMOBILA

NAJEM KOLES IN MOTORNIH KOLES

NAJEM PARKINGA-LETALIŠČE

AKTIVNOSTI

KONCERTI,OGLEDI,GLEDALIŠČA – VSTOPNICE

POPOTNIŠKA OPREMA

ZAVAROVANJE

INFORMACIJE O METRO PREVOZIH

INFORMACIJE O PREVOZIH S TRAJEKTI

INFORMACIJE O MENJALNIH VALUTAH

Objavil |2018-10-08T18:10:43+00:00oktober 8th, 2018|Evropa, LETALSKE KARTE, NOVO|Komentarji so izklopljeni za BARCELONA! POVRATNE LETALSKE KARTE IZ BENETK ŽE ZA 44€!