LONDON!! POVRATNA LETALSKA KARTA ŽE ZA 21 €! ( NA VOLJO JE VEČ TERMINOV)

LONDON!! POVRATNA LETALSKA KARTA ŽE ZA 21 €! ( NA VOLJO JE VEČ TERMINOV)

London je eno najpomembnejših svetovnih središč turizma, gospodarstva, umetnosti, športa in zabave. Gre za mesto, ki je prepleteno tako z Angleško kulturo, kot tudi je dom različnih kultur z vsega sveta. Če se boste odpravili na potep po Londonu boste zagotovo našli kaj zase, pa naj bo to umetnost, glasba, šport, nakupovanje ali pa samo ogled znamenitosti.

V mesecu maju se lahko tja odpravite na kratek izlet iz Benetk že za 21 €( povratna vozovnica).

INFORMACIJE O POTOVANJU

IZBIRA TERMINA IN NAKUP LETALSKE VOZOVNICE

TERMIN CENA
8.5.2019 – 15.5.2019 21€ NAKUP
8.5.2019 – 13.5.2019 21€ NAKUP
15.5.2019 – 22.5.2019 21€ NAKUP
15.5.2019 – 20.5. 21€ NAKUP

*Zgoraj navedene cene so informativne narave in se lahko spremenijo.

Za nakup letalskih vozovnic izberite izmed zgoraj navedenih terminov ter sledite povezavi. Preusmerilo vas bo ponudnika, kjer še enkrat pvererite vse podatke nato pa potrdite nakup.

V primeru da termin in cena ne ustrezata vašim zahtevam lahko ugodno ponudbo letalskih kart po vsem svetu preverite tudi TUKAJ.

KAJ SI OGLEDATI V LONDONU

  • Hyde parkNajvečji in najznamenitejši park v Londonu v vsakem letnem času ponuja nekaj lepega: v zimskem času je sedež zabaviščnega parka in tržnice Winter Wonderland, poleti pa je odličen prostor za piknik.

  •  Buckinghamska palača– Sedež kraljeve družine je ena najpomembnejših stavb v Londonu. Poleg veličastne stavbe je obiskovalcem zanimiva tudi menjava straže, ki  poteka vsak dan ob 11. uri.

  • GreenwichGreenwich je poznan po kraljevem observatoriju, skozi katerega poteka ničelni poldnevnik. Ker je od strogega centra precej oddaljen, vožnja do tja z javnim prevozom traja približno uro, zato si je za ogled dobro vzeti pol dneva.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

ISKALNIKI LETALSKIH VOZOVNIC

ISKALNIKI NASTANITVE V HOTELU

ISKALNIKI NASTANITVE V HOSTELU

ISKALNIKI PRIVAT NASTANITVE

ISKALNIKI KAMPOV PO HRVAŠKI IN EVROPI

PREVOZNI TRANSFERJI

NAJEM AVTOMOBILA

NAJEM KOLES IN MOTORNIH KOLES

NAJEM PARKINGA-LETALIŠČE

AKTIVNOSTI

KONCERTI,OGLEDI,GLEDALIŠČA – VSTOPNICE

POPOTNIŠKA OPREMA

ZAVAROVANJE

INFORMACIJE O METRO PREVOZIH

INFORMACIJE O PREVOZIH S TRAJEKTI

INFORMACIJE O MENJALNIH VALUTAH

Objavil |2019-04-03T18:41:08+00:00oktober 5th, 2018|Evropa, LETALSKE KARTE, NOVO|Komentarji so izklopljeni za LONDON!! POVRATNA LETALSKA KARTA ŽE ZA 21 €! ( NA VOLJO JE VEČ TERMINOV)