NA IZLET Z AVTOBUSOM V PRAGO IZ LJUBLJANE ZA 25€

NA IZLET Z AVTOBUSOM V PRAGO IZ LJUBLJANE ZA 25€

Na krajši izlet  se lahko odpravite v Češko prestolnico  Praga z avtobusom v lastni režiji. Če se boste na izlet odpravili z avtobusom si boste prihranili stroške vinjete in cestnin, ter se izognili skrbem glede same vožnje. Iz Ljubljane so na voljo dobro razpoložljive avtobusne povezave do Prage, kamor se lahko odpravite že od 25 € naprej ( odvisno od termina potovanja), tako boste za povratno avtobusno vozovnico iz Ljubljane do Prage odšteli 50 €.

Avtobusni prevoznik Flixbus ponuja številne vozne linije iz Slovenije do različnih destinacij po vsej Češki ter Evropi  po zelo ugodnih cenah. Več o prevozniku in ostalih avtobusnih povezavah najdete TUKAJ. Izberete lahko tudi kombinacijo avtobus + letalo kjer se na pot odpravite z avtobusom v eno smer, nazaj pa se vrnete z letalom ali obratno. Ugodne letalske povezave najdete TUKAJ

*(Cene so odvisne od termina potovanja, zato je priporočljivo že  vnaprej rezervirati vozovnice)

Za nakup avtobusnih vozovnic v spodnji iskalnik  vnesite željeno začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in pritisnite iskanje.

ISKANJE NASTANITVE V PRAGI

 Za rezervacijo nastanitve v Pragi boste spodaj našli povezave do različnih vrst nastanitev. Če potujete v skupini ali z družino vam svetujemo  izbiro  nastanitve kot je Airbnb ali Homeaway ,ki je za več ljudi cenovno bolj ugodna možnost nastanitve. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli različne možnosti nastanitve – hoteli, hostli, apartmaji…

Booking.com

728*90

KAJ POČETI V PRAGI ???

Glavno mesto Češke ponuja obiskovalcem na ogled bogato arhitekturo skozi katero se odraža bogata zgodovina države.  Češka slovi po dobrem in poceni pivu, gradovih in zgodovini. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli vstopnice za oglede muzejev, vodenih tur ter ostale nasvete za raziskovanje Češke prestolnice.

728*90

        TRANSPORT POTOVANJA PO MESTU

Praga velja za večje mesto, zato so določene lokacije med seboj lahko zelo oddaljene. Za raziskovanje mesta si lahko izposodite kolo ali avtomobil, lahko pa uporabite podzemni metro.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-11-27T18:55:05+00:00september 18th, 2018|AVTOBUS, NOVO|Komentarji so izklopljeni za NA IZLET Z AVTOBUSOM V PRAGO IZ LJUBLJANE ZA 25€