NA IZLET Z AVTOBUSOM V BUDIMPEŠTO ŽE ZA 25€

NA IZLET Z AVTOBUSOM V BUDIMPEŠTO ŽE ZA 25€

V glavno mesto sosednje Madžarske se lahko odpravite z avtobusom v lastni režiji. Za avtobusno vozovnico iz Ljubljane do Budimpešte boste odšteli samo 25 € (odvisno od termina potovanja). Če se boste na izlet odpravili z avtobusom si boste prihranili stroške vinjete in cestnin ter se izognili skrbem glede same vožnje. Ostale avtobusne povezave po Madžarski najdete TUKAJ.

Avtobusni prevoznik Flixbus ponuja številne vozne linije iz Slovenije do različnih destinacij po vsej Madžarski ter Evropi  po zelo ugodnih cenah. Več o prevozniku in ostalih avtobusnih povezavah najdete TUKAJ. Izberete lahko tudi kombinacijo avtobus + letalo kjer se na pot odpravite z avtobusom v eno smer, nazaj pa se vrnete z letalom ali obratno. Ugodne letalske povezave najdete TUKAJ

*(Cene so odvisne od termina potovanja, zato je priporočljivo že  vnaprej rezervirati vozovnice)

Za nakup avtobusnih vozovnic v spodnji iskalnik  vnesite željeno začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in pritisnite iskanje.

ISKALNIKI NASTANITVE V BUDIMPEŠTI

 Za rezervacijo nastanitve v Budimpešti boste spodaj našli povezave do različnih vrst nastanitev. Če potujete v skupini ali z družino vam svetujemo  izbiro  nastanitve kot je Airbnb ali Homeaway ,ki je za več ljudi cenovno bolj ugodna možnost nastanitve. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli različne možnosti nastanitve – hoteli, hostli, apartmaji…

Booking.com

728*90

KAJ POČETI V BUDIMPEŠTI???

Glavno mesto Madžarske, Budimpešta leži na obeh bregovih reke Donave. Obiskovalcu ponuja vpogled v kulturo in zgodovino Madžarske. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli vstopnice za oglede muzejev, vodenih tur ter ostale nasvete za raziskovanje Madžarske prestolnice.

728*90

        TRANSPORT POTOVANJA PO MESTU

Budimpešta velja za večje mesto, zato so določene lokacije med seboj lahko zelo oddaljene. Za raziskovanje mesta si lahko izposodite kolo ali avtomobil.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-08T20:48:58+00:00september 8th, 2018|AVTOBUS, NOVO, Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za NA IZLET Z AVTOBUSOM V BUDIMPEŠTO ŽE ZA 25€