NA IZLET V FIRENCE Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE ŽE ZA 25 €.

NA IZLET V FIRENCE Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE ŽE ZA 25 €.

Mesto Firence velja za glavno mesto dežele Toskane in jo zaznamuje kultura, renesančna umetnost, arhitektura ter spomeniki. V to čudovito Italijansko mesto se lahko odpravite z avtobusom v lastni režiji iz Ljubljane že od 25 € naprej (odvisno od termina potovanja). Tako boste za povratno avtobusno vozovnico iz Ljubljane odšteli le 50 €. Če se boste na izlet odpravili z avtobusom si boste prihranili stroške cestnin, ter se izognili skrbem glede same vožnje.

Avtobusni prevoznik Flixbus ponuja številne vozne linije iz Slovenije do različnih destinacij po vsej Italiji ter Evropi  po zelo ugodnih cenah. Več o prevozniku in ostalih avtobusnih povezavah najdete TUKAJ. Izberete lahko tudi kombinacijo avtobus + letalo kjer se na pot odpravite z avtobusom v eno smer, nazaj pa se vrnete z letalom ali obratno. Ugodne letalske povezave najdete TUKAJ

*(Cene so odvisne od termina potovanja, zato je priporočljivo že  vnaprej rezervirati vozovnice)

Za nakup avtobusnih vozovnic v spodnji iskalnik  vnesite željeno začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in pritisnite iskanje.

ISKANJE NASTANITVE V FIRENCAH

 Za rezervacijo nastanitve v mestu Firence boste spodaj našli povezave do različnih vrst nastanitev. Če potujete v skupini ali z družino vam svetujemo  izbiro  nastanitve kot je Airbnb ali Homeaway ,ki je za več ljudi cenovno bolj ugodna možnost nastanitve. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli različne možnosti nastanitve – hoteli, hostli, apartmaji…

Booking.com

728*90

KAJ POČETI V FIRENCAH???

Renesančno mesto Firence ponuja obiskovalcem možnost spoznavanja zgodovine in kulture ter ostale znamenitosti, ki krasijo to čudovito Italijansko mesto. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli vstopnice za oglede muzejev, vodene ture ter ostale nasvete za raziskovanje mesta Firence.

728*90

        TRANSPORT POTOVANJA PO MESTU

Firence veljajo za večje mesto, zato so določene lokacije med seboj lahko zelo oddaljene. Za raziskovanje mesta si lahko izposodite kolo ali avtomobil, lahko pa uporabite podzemni metro.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-09T08:18:51+00:00september 8th, 2018|AVTOBUS, NOVO|Komentarji so izklopljeni za NA IZLET V FIRENCE Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE ŽE ZA 25 €.