NA IZLET Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE V BERLIN ŽE ZA 35 €.

NA IZLET Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE V BERLIN ŽE ZA 35 €.

Na krajši izlet za vikend ali katere druge proste dni dni v tednu se lahko odpravite v Nemško prestolnico Berlin v lastni režiji z avtobusom. Če se boste na izlet odpravili z avtobusom si boste prihranili stroške vinjete za države Avstrije in Nemčije ter se izognili skrbem glede same vožnje. Iz Ljubljane so na voljo dobro razpoložljive avtobusne povezave do Berlina, kamor se lahko odpravite že od 35 € naprej ( odvisno od termina potovanja), tako boste za povratno avtobusno vozovnico iz Ljubljane do Berlina odšteli 70 €.

Avtobusni prevoznik Flixbus ponuja številne vozne linije iz Slovenije do različnih destinacij po vsej Nemčiji ter Evropi  po zelo ugodnih cenah. Več o prevozniku in ostalih avtobusnih povezavah najdete TUKAJ. Izberete lahko tudi kombinacijo avtobus + letalo kjer se na pot odpravite z avtobusom v eno smer, nazaj pa se vrnete z letalom ali obratno. Ugodne letalske povezave najdete TUKAJ

*(Cene so odvisne od termina potovanja, zato je priporočljivo že  vnaprej rezervirati vozovnice)

Za nakup avtobusnih vozovnic v spodnji iskalnik  vnesite željeno začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in pritisnite iskanje.

ISKANJE NASTANITVE V BERLINU

 Za rezervacijo nastanitve v mestu Berlin boste spodaj našli povezave do različnih vrst nastanitev. Če potujete v skupini ali z družino vam svetujemo  izbiro  nastanitve kot je Airbnb ali Homeaway ,ki je za več ljudi cenovno bolj ugodna možnost nastanitve. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli različne možnosti nastanitve – hoteli, hostli, apartmaji…

Booking.com

728*90

KAJ POČETI V BERLINU???

Glavno mesto Nemčije ter drugo največje mesto v Evropski uniji ponuja obiskovalcem možnost spoznavanja Nemške zgodovine, kulture in znamenitosti, krasijo to čudovito mesto. Spodaj so navedene povezave, kjer boste našli vstopnice za oglede muzejev, vodenih tur ter ostale nasvete za raziskovanje Nemške prestolnice.

728*90

        TRANSPORT POTOVANJA PO MESTU

Berlin velja za večje mesto, zato so določene lokacije med seboj lahko zelo oddaljene. Za raziskovanje mesta si lahko izposodite kolo ali avtomobil, lahko pa uporabite podzemni metro.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-08T20:15:45+00:00september 8th, 2018|AVTOBUS, Evropa, NOVO|Komentarji so izklopljeni za NA IZLET Z AVTOBUSOM IZ LJUBLJANE V BERLIN ŽE ZA 35 €.