POTOVANJE Z VLAKOM PO AVSTRALIJI

POTOVANJE Z VLAKOM PO AVSTRALIJI

Avstralija je najmanjša celina na svetu in je edina država, ki v celoti zavzema celino. Za popotnike je zanimiva predvsem, ker ponuja naravne lepote, peščene plaže, bogat živalski svet, mestno arhitekturo, sledi starodavnih naseljencev Aboriginov in še mnogo zanimivih stvari.

Eden izmed načinov raziskovanja Avstralije je tudi vlak, s katerim lahko  prečkate celotno državo ali pa samo uporabite vlak za krajše razdalje med določenimi destinacijami.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na vlaku, lahko tudi kombinirate, letalo+vlak. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Več povezav z vlakom po Avstraliji  najdete TUKAJ, kjer si lahko vozovnice tudi predhodno rezervirate. V iskalnik na spletni strani vnesete željeno vstopno in ciljno destinacijo ter termin potovanja  in sledite postopku. Svetujemo vam, da si vozovnice rezervirate že vnaprej, saj se cene do dneva odhoda lahko spremenijo.

Da bo potovanje po Avstraliji potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-01T22:15:58+00:00avgust 11th, 2018|Avstralija, VLAKI|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z VLAKOM PO AVSTRALIJI