POTOVANJE PO AFRIKI Z VLAKOM

POTOVANJE PO AFRIKI Z VLAKOM

Afrika je druga največja celina na svetu in velja za zibelko človeštva, saj najdbe dokazujejo, da se je na tej celini razvila človeška vrsta. Afrika zaradi nerazvitosti določenih predelov celine popotniku prikaže   starodoben način življenja plemen in ljudstev, ki živijo na na teh območjih, ter s svojimi naravnimi lepotami naredi potovanje pustolovščino v pravem pomenu besede.
Eden izmed načinov potovanja po državah Afrike je tudi vlak, ki je cenovno ugoden in razmeroma udoben način potovanja. Zato smo za večino Afriških  držav spodaj navedli spletne povezave, kjer boste našli informacije o potniškem železniškem prometu in povezavah, ter si lahko že vnaprej rezervirali vozovnice.
*S klikom izberite določeno državo in sledite povezavi. Preusmerilo vas bo na spletno stran ponudnika potniškega železniškega prometa za določeno državo, kjer v iskalnik vpišete začetno in končno destinacijo potovanja in pritisnite iskanje ter sledite postopku.

SPLETNE POVEZAVE ZA POTNIŠKI ŽELEZNIŠKI PROMET PO DRŽAVAH AFRIKE

Da bo potovanje po Afriki potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-11-08T18:27:14+00:00avgust 11th, 2018|Afrika, VLAKI|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE PO AFRIKI Z VLAKOM