Z VLAKOM PO AZIJI

Z VLAKOM PO AZIJI

Azija je največja celina na svetu in obsega skoraj tretjino celotnega kopenskega dela sveta. Je celina, ki popotniku ponuja  brezmejne možnosti raziskovanja različnih kultur, starodavne zgodovine, kulinarike ter še mnogo več.
Eden izmed načinov potovanja po državah Azije je tudi vlak, ki je cenovno ugoden in razmeroma udoben način potovanja,  zato smo za večino Azijskih držav spodaj navedli spletne povezave, kjer boste našli informacije o preovoznih povezavah, ter si že vnaprej rezervirali vozovnice.
*S klikom izberite določeno državo in sledite povezavi. Preusmerilo vas bo na spletno stran ponudnika potniškega železniškega prometa za določeno državo, kjer v iskalnik vpišete začetno in končno destinacijo potovanja in pritisnite iskanje ter sledite postopku.

SPLETNE POVEZAVE ZA POTNIŠKI ŽELEZNIŠKI PROMET PO DRŽAVAH AZIJE

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-01T22:08:11+00:00avgust 9th, 2018|Azija, VLAKI|Komentarji so izklopljeni za Z VLAKOM PO AZIJI