Z VLAKOM PO NIZOZEMSKI

Z VLAKOM PO NIZOZEMSKI

Deželo vetrnic in tulipanov si lahko ogledate tudi z vlakom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Vlak lahko  uporabite, tudi kot prevoz do letališča,  ter ostalih željenih destinacij.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na vlaku, lahko tudi kombinirate, letalo+vlak. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Nekaj možnosti povezav z vlakom po Nizozemski je navedenih v spodnji tabeli. Več povezav z vlakom po Nizozemski  najdete TUKAJ, kjer si lahko vozovnice tudi predhodno rezervirate. V iskalnik na spletni strani vnesete željeno vstopno in ciljno destinacijo ter termin potovanja  in sledite postopku. Svetujemo vam, da si vozovnice rezervirate že vnaprej, saj se cene do dneva odhoda lahko spremenijo.

* Cene so informativne narave in se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Amsterdam Roterdam od 15€
Amsterdam Haag od 12€
Amsterdam Utrecht od 8€
Roterdam Alkmaar od 20€
Roterdam Haag od 5€
Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-11T20:11:39+00:00avgust 5th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za Z VLAKOM PO NIZOZEMSKI