Z AVTOBUSOM PO SEVERNI AMERIKI

Z AVTOBUSOM PO SEVERNI AMERIKI

Potovanje po severni Ameriki je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

Za potovanje z avtobusom po Ameriki je na voljo več avtobusnih prevoznikov: Megabus,Boltbus , Greyhound,ki so cenovno  ugodni, hkrati pa ponujajo udobne sedeže, ki se razprostirajo v dveh nadstropjih ter brezplačen dostop do interneta.
*Nekaj možnosti avtobusnih prevozov po severni Ameriki je navedenih spodaj. Navedene cene so informativne narave in se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
New York Washington DC od 13€
New York Boston od 17€
New York Toronto ( Kanada) od 48€
Houston San Antonio od 9€
Los Angeles San Francisco od 48€

Spletno rezervacijo  in nakup avtobusnih vozovnic opravite TUKAJ.

Da bo potovanje poAmeriki potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-01T21:55:37+00:00julij 16th, 2018|AVTOBUS, Severna Amerika|Komentarji so izklopljeni za Z AVTOBUSOM PO SEVERNI AMERIKI