POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO REPUBLIKI ČILE

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO REPUBLIKI ČILE

Čile je zelo razpotegnjena država, zato se najprimernejši čas za obisk razlikuje, glede na to kateri konec države bi se radi odpravili. Za popotnike, ki obiščejo Patagonijo na jugu Čila, je najboljši čas od oktobra do marca, ko na južni strani ekvatorja nastopi poletje. Santiago, Centralna dolina in Atacama so primerni za obisk skozi celo leto, saj lahko v vsakem letnem času počnemo vrsto aktivnosti. Julij in avgust sta najbolj priljubljena meseca za obisk gora okoli Santiaga, ko si lahko privoščite smuko na tamkajšnjih smučiščih. Aprila, ko začne odpadati jesensko listje, pa je še posebej primeren čas za obisk vinogradniških pokrajin v Čilu. Potovanje po republiki Čile je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Čile je dežela Sambe in nogometa je največja in najbolj poseljena država v Južni Ameriki, zato vam svetujemo, da daljše razdalje naredite z letalom.

Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Čilah je navedenih spodaj v tabeli. Več avtobusnih povezav po državi pa najdete TUKAJ, kjer v iskalnik vpišete začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

*Cene spodaj navedenih avtobusnih prevozov so informativne narave in se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Santiago La Serena od 10€
Santiago Copiapo od 20€
Santiago Antofagasta od 30€
Santiago Iquique od 40€
Santiago Valdivia od 25€
Santiago Osorno od 20€

Spletno rezervacijo  in nakup avtobusnih vozovnic opravite TUKAJ.

Da bo potovanje po republiki Čile potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-12T19:30:55+00:00julij 16th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO REPUBLIKI ČILE