POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO PERUJU

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO PERUJU

Potovanje po Peruju je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Država, ki razen zelo znane popotniške destinacije Machu Pichu ponuja številne starodavne templje, prepleteno gorovje Andov, kulinarike, kulture in še mnogo stvari vrednih ogleda.

Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Peruju je navedenih spodaj v tabeli. Več avtobusnih povezav po državi pa najdete TUKAJ, kjer v iskalnik vpišete začetno in ciljno destinacijo in termin potovanja.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

*Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Peruju je navedenih spodaj. Cene prevozov z avtobusom, ki so navedeni spodaj se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Lima Paracas 8€
Lima Camana 25€
Lima Trujillo 10€
Lima Cajamarca 15€
Lima Tumbes 40€
Lima Tacna 37€

Spletno rezervacijo  in nakup avtobusnih vozovnic opravite TUKAJ.

Da bo potovanje po Peruju potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-12T20:17:27+00:00julij 16th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO PERUJU