POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO JUŽNI AMERIKI

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO JUŽNI AMERIKI

 Južna Amerika je celina, ki jo sicer prečka ekvator, vendar je večina njene površine na južni polobli. Južna Amerika leži med Pacifikom in Atlantikom, v Panami pa se stika s Severno Ameriko .  Delimo jo na tri nižavja, dve višavji in eno veliko gorsko verigo: Amazonsko, Laplatsko in Orinoško nižavje, Brazilsko in Gvajansko višavje in gorstvo Andov. Vse te značilnosti celine pa pripomorejo k raznolikosti terena kar je za popotnike vedno zanimivo.

Načinov potovanja po državah Južne Amerike je kar nekaj, odvisno je od časa, ki ga imamo na voljo za potovanje, saj so razdalje med posameznimi destinacijami lahko zelo oddaljene in pa od naših želja in zahtev. V kolikor si želite ogledati samo določena mesta je najhitrejši in najenostavnejši način potovanje z letalom, v primeru pa, da ste bolj raziskovalne vrste popotnika vam svetujemo avtobusni prevoz, ki vam bo vzel nekaj več časa ampak bo zagotovo doživetje, ki si ga boste zapomnili.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate. Spodaj so navedene informacije o avtobusnem prometu v določenih državah Južne Amerike, kjer najdete informacije o voznem redu avtobusov in cene vozovnic za določene relacije.

*S klikom izberite določeno državo, kjer boste dobili vse informacije v zvezi z avtobusnim prometom in nakupom vozovnic.

INFORMACIJE O AVTOBUSNEM PROMETU PO DRŽAVAH JUŽNE AMERIKE

Da bo potovanje po državah Južne Amerike potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-01T21:58:27+00:00julij 16th, 2018|AVTOBUS|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO JUŽNI AMERIKI