POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO BRAZILIJI

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO BRAZILIJI

Potovanje po Braziliji je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Brazilija, dežela Sambe in nogometa je največja in najbolj poseljena država v Južni Ameriki, zato vam svetujemo, da daljše razdalje naredite z letalom.

Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Braziliji je navedenih spodaj v tabeli. Več avtobusnih povezav po državi pa najdete TUKAJ, kjer v iskalnik vpišete začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

*Cene navedenih avtobusnih prevozov so informativne narave in se lahk ospremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Brasilia Rio de Janeiro 50€
Brasilia Sao Paolo 23€
Sao Paolo Rio de Janeiro 23€
Porto Alegre Rio de Janeiro 12€
Goiania Brasilia 12€
Belo Horizonte Rio de Janeiro 20€

Spletno rezervacijo  in nakup avtobusnih vozovnic opravite TUKAJ.

Da bo potovanje po Braziliji potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-12T19:18:45+00:00julij 16th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO BRAZILIJI