POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO AVSTRALIJI

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO AVSTRALIJI

Se odpravljate na drugo stran sveta, natančneje v Avstralijo in iščete primerne načine kako ugodno in udobno prepotovati to najmanjšo celino ter šesto največjo državo na svetu?

V kolikor imate čas, lahko državo po krajših etapah prepotujete z avtobusom, kjer se ustavite in si ogledate željene stvari ter prenočite. Vse informacije o voznih redih in možnost rezervacije najdete na spletni strani avtobusnega prevoznika GreyHound. V iskalnik vpišete začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in sledite postopku.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni v avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Avtobusni prevoznik GreyHound pokriva večji del Avstralije in nudi avtobusni prevoz med različnimi predeli Avstralije.

Da bo potovanje po Avstraliji potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-09-01T21:59:36+00:00julij 16th, 2018|Avstralija, AVTOBUS|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO AVSTRALIJI