POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO ARGENTINI

POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO ARGENTINI

Potovanje po Argentini je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Argentina je druga največja država  v Južni Ameriki in osma na svetu, zato vam svetujemo, da daljše razdalje naredite z letalom.

Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Argentini je navedenih spodaj v tabeli. Več avtobusnih povezav po Argentini pa najdete TUKAJ, kjer v iskalnik vpišete začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja.

Če morda niste ravno vrste popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi izberete kombinacijo letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

*Cene spodaj navedenih avtobusnih povezav so informativne narave in se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Buenos Aires Mar del Plata 23€
Buenos Aires Bahia Blanca 40€
Buenos Aires Rosario 15€
Puerto Madryn Bahia Blanca 50€

Spletno rezervacijo  in nakup avtobusnih vozovnic opravite TUKAJ.

Da bo potovanje po Argentini potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari.
Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-12T19:48:56+00:00julij 16th, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za POTOVANJE Z AVTOBUSOM PO ARGENTINI