RAZISKOVANJE SOSEDNJE MADŽARSKE Z AVTOBUSOM

RAZISKOVANJE SOSEDNJE MADŽARSKE Z AVTOBUSOM

Potovanje oziroma krajši izleti po sosednji Madžarski so možni tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti. Madžarska ponuja številne zanimive destinacije kot so Baltsko jezero, prestolnica Budimpešta, kulinarične dobrote in vina.

Avtobusni prevoznik Flixbus ponuja številne vozne linije iz Slovenije do sosednje Madžarske ter po vsej Evropi  po zelo ugodnih cenah. Nekaj možnosti je navedenih v spodnji tabeli.

*Cene se lahko spremenijo.

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Ljubljana Budimpešta 25€
Maribor Budimpešta 18€
Ljubljana Szeged 50€
Maribor Szeged 40e
Ljubljana Gyor 35€
Maribor Gyor 20€

Za nakup avtobusnih vozovnic v spodnji iskalnik  vnesite željeno začetno in ciljno destinacijo ter termin potovanja in pritisnite iskanje.

Da bo potovanje potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE

Objavil |2018-08-12T20:25:12+00:00junij 21st, 2018|Uncategorized|Komentarji so izklopljeni za RAZISKOVANJE SOSEDNJE MADŽARSKE Z AVTOBUSOM