Z AVTOBUSOM PO NOVI ZELANDIJI

Z AVTOBUSOM PO NOVI ZELANDIJI2018-09-01T22:02:03+00:00

Potovanje po Novi Zelandiji je možno tudi z avtobusom, ki vas pripelje na željeno destinacijo, ob enem pa vam nudi brezskrbno uživanje v razgledu na poti.

Če morda niste ravno tip popotnika, ki bi sedel več ur ali dni na avtobusu, lahko tudi kombinirate, letalo+avtobus. Tako na primer del poti naredite po kopnem, kjer si ogledate izbrane pokrajine in ostale zanimivosti na poti, del poti pa opravite z letalom, ali obratno.

Potovanje z avtobusom vam prihrani skrbi glede same vožnje ter ostalih stvari na poti, zato lahko čas med vožnjo izkoristite za premislek in načrtovanje aktivnosti na destinacijah kamor se odpravljate.

Nekaj možnosti povezav z avtobusom po Novi Zelandiji je navedenih spodaj:

ZAČETNA DESTINACIJA CILJNA DESTINACIJA CENA
Auckland Rotorua 23€
Paihia Hamilton 20€
Auckland Wellington 40€
Auckland Napier 30€
Hamilton Napier 22€
Auckland Hamilton 12€

Spletno rezervacijo vozovnic opravite TUKAJ, kjer so podane tudi vse podrobne informacije o prevozih z avtobusi na Novi Zelandiji.

Nova Zelandija je sestavljena iz dveh otokov, severni in južni otok zato je potovanje iz enega otoka na drug otok poleg letala možno tudi s trajektom.

Vse informacije v zvezi s trajekti med otokoma dobite TUKAJ, kjer si lahko tudi že vnaprej rezervirate prevoz s trajektom.

Da bo potovanje po Novi Zelandiji potekalo brez skrbi, vam predlagamo, da že pred odhodom načrtujete določene stvari. Uporabne informacije za načrtovanje krajšega izleta ali daljših potovanj najdete spodaj pod kategorijo uporabne povezave ali pa zgoraj v glavnem meniju pod rubriko brezskrben izlet, kjer so ponudniki turističnih in drugih storitev podrobneje predstavljeni.

UPORABNE POVEZAVE